در پی تحقیقات فراوان استراتژی ها و فرصت ها برای تولید ماکارونی مانا کاربردی در ده سال گذشته به طور گسترده مورد بازنگری قرار گرفته است.
وجه مشترک این مطالعات این است که ماکارونی را می توان یک حامل مهم و جالب برای ترکیبات فعال زیستی، به ویژه فیبر رژیمی در نظر گرفت.
به عنوان مثال، بخشی از 80 گرم ماکارونی گندم کامل تا 6 گرم از 25 گرم فیبر توصیه شده روزانه را برای افرادی که انرژی دریافتی کمتر از 2000 کیلوکالری در روز دارند، فراهم می کند.
از ادبیات، مشخص میشود که هدف اصلی محققین شناسایی حداکثر سطح غنیسازی فیبر (یا منبع فیبر) به منظور بهرهمندی از دیدگاه تغذیهای، بدون به خطر انداختن کیفیت محصول نهایی از نظر کیفیت پخت و پز و حس حسی است.
به طور کلی، کیفیت ماکارونی غنی شده به طور کلی مشابه ماکارونی سنتی برای سطوح غنیسازی کمتر از 10 درصد است.
برای سطوح بالاتر، کیفیت می تواند به طور قابل توجهی پایین تر باشد، که نشان دهنده نیاز به مطالعات بیشتر برای بهینه سازی فرآیندهای تولید ماکارونی در ماکارونی غنی شده با الیاف است. در یک مطالعه اخیر، Cecchini و همکاران
نتایج جستجوی ادبیات را از طریق نرمافزار VOSviewer با استفاده از پایگاه داده Scopus و کلیدواژههای «کیفیت و پاستا» و «گندم با کیفیت و دوروم» توضیح داد.
در مقایسه با جستجوی ما، همکاران ما از یک سو جستجو را به ماکارونی از گندم دوروم محدود کرده اند و از سوی دیگر آن را به کیفیت مواد خام تعمیم داده اند. با استفاده از این معیارها، حدود 2000 مطالعه بر روی ماکارونی از سال 1987 تا 2018 منتشر شد که به موضوعات زیر می پردازد.
جنبه های واریته ای و ژنتیکی گندم، اعمال زراعی و تأثیر آنها بر کیفیت گندم،خواص رئولوژیکی مواد خام، فرآیند و کیفیت ماکارونی، جنبه های تغذیه ای. به طور خاص، به نظر می رسد.