مصرف لوبیا چیتی همگل در فراسه به دلیل بیماری های گوارشی ممنوع شد

بیش از 100 نوع لوبیا در سرتاسر کره زمین با طعم متفاوت، ارزش غذایی و وجود هرگونه عنصر در ترکیب رشد کرده است. لوبیا قرمز به طور کلی از نظر محتوای مواد مغذی پایدار است، بنابراین نیازی به جستجوی انواع خاصی نیست: هر یک از آنها برای بدن مفید خواهد بود.

لوبیا چیتی همگل برای باغبانانی که می خواهند گیاهان زودرس بکارند و محصولات زراعی تولید کنند اهمیت بیشتری دارد.

لوبیا قرمز معمولی میوه های نسبتا بزرگی دارد و در عرض 2 ماه بالغ می شود. عملکرد تا 2.5 کیلوگرم در متر مربع.

دانه های شکلات دانه های درشت بسیار خوشمزه و لطیفی هستند که به مدت 100 روز آواز می خوانند و تا 3.5 کیلوگرم در هر متر مربع محصول می دهند.

لوبیاهای کلاه قرمزی دو رنگ هستند و حدود 3 کیلوگرم لوبیا متراکم و خوب ذخیره می شوند. میوه ها بیش از 3 ماه می رسند.

لوبیا

نوع مکزیکی پینتو نیز وجود دارد که یک لوبیا زرد خوش طعم و رگه دار است. این محصول عملکرد کمتری دارد اما طعم کامل تری دارد.

لوبیا قرمز خشک است و باید تمیز شود. غلاف باقالی شیرین خشن است و قابل خوردن نیست. اما خود غلات همیشه سرشار از پروتئین و نشاسته هستند.

لوبیاهایی که به درستی پخته شده اند به صورت پوره نرم و لطیفی در می آیند که به یک میان وعده بسیار سبک و خوشمزه تبدیل می شود.

به عنوان یک قاعده، لوبیا قرمز پوسته ضخیم تری دارد، بنابراین قبل از پخت باید خوب خیس شود.

آی تی. با این حال، بال های لوبیا قرمز برای درمان دم کرده، برای درمان قلب و دستگاه ادراری تناسلی استفاده می شود. پوسته بیرونی جنین حاوی غلظت بالایی از مواد محافظ است که اثر ضد عفونی کنندگی و التهاب را تسکین می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *